2017. május 27.

A Várpalotai Tradicionális Reiki Klub
                    REIKI USUI SHIKI RYOHO
Szervezésében Meghívunk Mindenkit Május. 27. 10:00-16:00-ig                                                                     
               Tartandó Ingyenes Egészség Napra !   

10:00  Nagy Zsolt EB bajnok- Rendbelt Jiu-Jitsu , /Harcművészeti bemutató /

11:00 Jóga:Légző ,izomlazító,és gerinc átmozgató gyakorlatok,relaxáció.
Polifomokat mindenki hozzon magával.

12:30 Meridián Torna 
3-1-2 Meridián torna a hosszú,egészséges életért! Minden korosztály számára! Olyan kínai professzor által kifejlesztett,(pontnyomással egybekötött) mozgásformát, módszert, mutatunk be, amely nemcsak egészségünk megőrzésére, hanem a betegségeink legyőzésére is alkalmas. Pl. Különböző szív és érrendszeri emésztőrendszeri légzőszervi érzékszervi mozgásszervi és idegrendszeri problémák. Hat az immunrendszerre ezáltal segít az allergiás megfázásos tünetek kezelésében is.
Közben Egész napos Futó Programok:

Reiki kezelés: Mit is tud adni?
A Reiki nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy szemléletmód és szellemi út is, segít a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében.
Ezen kívül a reiki kezelés sok millió embernek segít a világ minden táján, hogy megőrizze az egészségét, hatékonyan kezeljen különböző eredetű problémákat.
Hisszük, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszünk támogatni a hozzánk forduló embereket, itt Várpalotán is

Az oriflame keretében megismerkedhetnek az egészséges életmód wellness vitaminjaival, táplálék kiegészítőivel, melyet wellness trainer és szépség és wellness tanácsadónő mutat be. Program: Teljes arc diagnosztika Testzsír elemzés és kontroll Smink

Theta Healing
A SZERETET MARGÓJÁRA ÉLET A THETA HEALING - el Párkapcsolati tényezők a mindennapokban. GYÓGYÍTÁS EGY ÚJ ALTERNATÍVÁJA: ÉS MIRE JÓ A MINDENEN KÍVÜL?

Gyógyító ásványokból készült ékszerek, ajándéktárgyak árusítása!

Kártya jóslás:Cigány kártya vetés,jövendölés,sors elemzés.

Bio rezonancia állapot felmérés:
 A biorezonanciás állapotfelmérés 26 féle dolgot vizsgál. Már a betegség tüneteinek megjelenése előtt kimutatja az elváltozásokat. Mint az érrendszer vagy a vitaminok, ásványi anyagok rendellenességeit. A megelőzésben és a korai gyógyításban kiemelkedően nagy jelentőséggel bír.


Herbárium:Mióta ember él a földön,azóta növények vesznek körbe,amiből nagyszerű főzeteket,krémeket,borogatásokat készíthetünk.Az életünk természetes gyógyítói.Az én életem is róluk szól velük élek,és foglalkozom.Szívesen beszélek róla és adok tanácsot bárkinek aki meg keres.

Vércukor mérés
Masszázs
Gyerekeket Ingyenes lufi hajtogatással és arc festéssel várjuk.