Aktuális és elkövetkezendő rendezvényeinkről az alábbi cikkünkben olvashat.

 
  Pintér Béla koncert

17.00 óra

Jó Szerencsét Művelődési Központ


Kedves Színházlátogatók!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2017. október 12. napjára meghirdetett

Körúti Színház Maude és Harold című darabja elmarad.

A bérleteket a Thury-várban válthatják vissza.

Megértésüket köszönjük!

 
Tisztelt Várpalotaiak!

Tekintettel a ma délután történt szomorú balesetre a Várpalotai Napok szombat esti további programjait nem tartjuk meg. A sérülést szenvedett fiataloknak jobbulást kívánunk!

Campanari-Talabér Márta polgármester 


 
 


 

 


 

 

A Várpalotai Tradicionális Reiki Klub
                    REIKI USUI SHIKI RYOHO
Szervezésében Meghívunk Mindenkit Május. 27. 10:00-16:00-ig                                                                     
               Tartandó Ingyenes Egészség Napra !   

10:00  Nagy Zsolt EB bajnok- Rendbelt Jiu-Jitsu , /Harcművészeti bemutató /

11:00 Jóga:Légző ,izomlazító,és gerinc átmozgató gyakorlatok,relaxáció.
Polifomokat mindenki hozzon magával.

12:30 Meridián Torna 
3-1-2 Meridián torna a hosszú,egészséges életért! Minden korosztály számára! Olyan kínai professzor által kifejlesztett,(pontnyomással egybekötött) mozgásformát, módszert, mutatunk be, amely nemcsak egészségünk megőrzésére, hanem a betegségeink legyőzésére is alkalmas. Pl. Különböző szív és érrendszeri emésztőrendszeri légzőszervi érzékszervi mozgásszervi és idegrendszeri problémák. Hat az immunrendszerre ezáltal segít az allergiás megfázásos tünetek kezelésében is.
Közben Egész napos Futó Programok:

Reiki kezelés: Mit is tud adni?
A Reiki nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy szemléletmód és szellemi út is, segít a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében.
Ezen kívül a reiki kezelés sok millió embernek segít a világ minden táján, hogy megőrizze az egészségét, hatékonyan kezeljen különböző eredetű problémákat.
Hisszük, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszünk támogatni a hozzánk forduló embereket, itt Várpalotán is

Az oriflame keretében megismerkedhetnek az egészséges életmód wellness vitaminjaival, táplálék kiegészítőivel, melyet wellness trainer és szépség és wellness tanácsadónő mutat be. Program: Teljes arc diagnosztika Testzsír elemzés és kontroll Smink

Theta Healing
A SZERETET MARGÓJÁRA ÉLET A THETA HEALING - el Párkapcsolati tényezők a mindennapokban. GYÓGYÍTÁS EGY ÚJ ALTERNATÍVÁJA: ÉS MIRE JÓ A MINDENEN KÍVÜL?

Gyógyító ásványokból készült ékszerek, ajándéktárgyak árusítása!

Kártya jóslás:Cigány kártya vetés,jövendölés,sors elemzés.

Bio rezonancia állapot felmérés:
 A biorezonanciás állapotfelmérés 26 féle dolgot vizsgál. Már a betegség tüneteinek megjelenése előtt kimutatja az elváltozásokat. Mint az érrendszer vagy a vitaminok, ásványi anyagok rendellenességeit. A megelőzésben és a korai gyógyításban kiemelkedően nagy jelentőséggel bír.


Herbárium:Mióta ember él a földön,azóta növények vesznek körbe,amiből nagyszerű főzeteket,krémeket,borogatásokat készíthetünk.Az életünk természetes gyógyítói.Az én életem is róluk szól velük élek,és foglalkozom.Szívesen beszélek róla és adok tanácsot bárkinek aki meg keres.

Vércukor mérés
Masszázs
Gyerekeket Ingyenes lufi hajtogatással és arc festéssel várjuk.

„Álljon meg egy novellára!” – Ha ír, mi segítünk!

 

A JCDecaux médiavállalat ötperces novellákra hirdet pályázatot „Álljon meg egy novellára!” címmel, melynek keretében szépirodalmi alkotásokat várnak próza (minimum 3600, maximum 4000 leütés, szóközzel) formájában 2017. május 20-ig. A zsűri által legjobbnak ítélt munka 300 000 forintos pénzdíjban részesül, a második 200 000 forintot, míg a harmadik helyezett 100 000 forintot kap. A kiírás részletei itt olvashatók:

 

http://www.litera.hu/hirek/alljon-meg-egy-novellara-palyazatot-hirdet-a-jcdecaux

 

Könyvtárunk oly módon csatlakozik a fenti novellapályázathoz, hogy egy szakmai „előzsűrizéssel” segít mindazoknak Várpalotáról és környékéről, akik jelentkezni szeretnének a JCDecaux felhívására.

Amennyiben érdekli a pályázati lehetőség, legkésőbb 2017. május 13-ig juttassa el könyvtárunk konyvtar@krudylib.hu e-mail címére a beadásra szánt pályamunkáit (legfeljebb hármat!), melyekből a legjobbat javasolni fogjuk továbbküldésre.„Álljon meg egy novellára!” – Ha ír, mi segítünk!

  

   

 

Jegyár:

Felnőtt: 2.900 Ft

Diák/nyugdíjas: 2.500 Ft


ELMARAD!!! 


 


Technikai okok miatt a Thury-vár a mai napon (2015. november 08.)

zárva tart!

Megértésüket köszönjük!