Barangoljon kétkeréken!

Élményekben gazdag, kalandokkal teli pihenésre számíthat, aki a Keleti-Bakony térségét választja kerékpáros túráihoz. Várpalotán és térségében különböző nehézségű, és változatos talajú terepen próbálhatja ki tudását és felkészültségét.

Ajánlatunk segítségével bebarangolhatja a vidéket kétkeréken. A résztvevőket fáradtságukért a természet páratlan szépsége kárpótolja.

Kapcsolódjon ki, és töltődjön fel családi kerékpártúrákon. Az aktív kerekezők is igazi kihívás részesei lehetnek. Mountainbike teljesítménytúra és maraton verseny, bikejöring és canicross versenyek várják a kihívásokat, változatosságot kedvelő biciklistákat.

Kerékpáros Túraútvonalak:

Várpalota -Berhida -Peremarton - Balatonfűzfő -Balatonkenese -Balatonakarattya

Várpalota -Berhida -Peremarton -B.fűzfő -B.almádi -Veszprém

B.füred -Csopak -Alsóörs -B.almádi -B.fűzfő -B.kenese -Papkeszi -Berhida -Pétfürdő -Várpalota -Tés

Bodajk -Gaja szurdok -Guttamási -Isztimér -Csőszpuszta -Tés -Bakonynána -Felsőpere -Olaszfalu -Zirc -Nagyesztergár -Dudar -Csetény -Szápár -Bakonycsernye -Mecsér -Balinka -Bodajk

Túrasáv: 80 km
Túraidő: 8 óra
Nehézségi fok: 4
Emelkedés: 650 m

Kerékpárkölcsönző hálózat

Két keréken a Bakony és Balaton térségben

A Bakony & Balaton kerékpárkölcsönző hálózat 11 kölcsönzési ponton kínál jól felszerelt gyermek- és felnőtt kerékpárokat, gyermek- és csomagszállító utánfutókat a szükséges kiegészítőkkel az ide érkező vendégeknek szabadidejük aktív eltöltéséhez és a térség látnivalóinak, változatosan szép tájainak felfedezéséhez.

A kölcsönzési pontok behálózzák az egész területet, így legyen a célpontunk Balatonkenese, Várpalota, Veszprém, Zirc, Eplény, Nemesvámos, Nagyvázsony, Tapolca, Somló, Halimba vagy Kislőd és környéke, bátran tervezhetünk kerékpáros utakat nem csak csillagtúra szerűen, hiszen a kerékpárok bármelyik ponton letehetők, függetlenül attól, hogy hol kölcsönöztük őket.

Bővebb információ, foglalás:

+36 30 815 2549

hencz.anett@thuryvarkft.hu