A Thury-vár 2021. augusztus 05-08. nap között korlátozottan látogatható 50 %-os kedvezménnyel.

 

Egy év kényszerszünet után augusztusban rendezik meg a HunGarian Baját, amely egyben a Magyar Tereprallye Bajnokság negyedik versenye lesz.

Újra a legjobb magyarként zárna a Világkupa-viadalon a Gyimóti-Horváth duó.
A világot sújtó Covid-járvány miatt egy év szünet után rendezik meg augusztus 6-tól 8-ig hazánk egyetlen terep-rallye Világkupa-viadalát, a HunGarian Baját. A több mint száz nevezett járműből álló mezőnyre összesen 612,5 kilométeres száguldás vár. A veszprémi lőtéren rendezett versenyen a teljes magyar élmezőny elindul, hiszen a hazai bajnokságban kiemelten fontos ez a viadal. Az autósok között az összetettben harmadik, míg a T4-es kategóriában első Gyimóti Péter, Horváth Míra páros azzal a céllal érkezik meg Várpalotára, hogy a verseny végére megőrizzék jelenlegi helyüket a bajnokságban.
 
 
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. augusztus 6-án pénteken 9.00 órától 2021. augusztus 8-án vasárnap 20.00 óráig a Szabadság tér teljes területe, valamint a Szent István útnak a Szabadság tér és a Gárdonyi Géza utca közötti szakasza a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül.
A lezárásra a Hungarian Baja 2021. Nemzetközi Rallye rendezvény kapcsán kerül sor.
A lezárás időtartama alatt az Árpád-házi Szent Erzsébet térre az Újlaky utca irányából is be lehet hajtani. Javasoljuk továbbá a Jókai utca-Árpád utca, valamint a Szent István út-Gárdonyi utca alternatív útvonalak használatát. A helyi és helyközi autóbusz járatok is ezeken a terelő útvonalakon közlekednek.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.
Várpalota Város Önkormányzata